Колеги, връщам се пак на темата за AUX. Имам кабел който е с жълта букса извадих радиото и на него има 3 букси жълта, кафява и синя. Синята е свободна няма нищо свързано там на жълтата и кафявата има кабели. Нямам Blu & me модул. Въпроса ми е къде трябва да вържа AUX кабела имам ли въобще такава възможност прикачвам снимки на кабела и буксите синята е от радиото свободната.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Кажете нещо хубаво за 159 (общи приказки)
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Извади цд-то, буксите са така направени че можеш да я бучнеш само в нейното гнездо. Трябва са имаш едно широко гнездо в което влиза тази жълтата, до нея синята и до нея тази за Босето.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщениеИзвади цд-то, буксите са така направени че можеш да я бучнеш само в нейното гнездо. Трябва са имаш едно широко гнездо в което влиза тази жълтата, до нея синята и до нея тази за Босето.-------------------------------
ALFA ROMEO 146 1.8 Twin Spark with head from QV -EX
ALFA ROMEO 159 1.9 JTDm 16V , 150+++
Comment
-
Хахаха, нз ще проверя, но не мисля, че имам колата е моя от миналия Понеделник и още я разучавам.От дясно имам едно червено въженце само, не виждам нещо да се отваря отсратни...
-------------------------------
Comment
-
Първоначално публикувано от bobi_kz Покажи съобщениеХахаха, нз ще проверя, но не мисля, че имам колата е моя от миналия Понеделник и още я разучавам.От дясно имам едно червено въженце само, не виждам нещо да се отваря отсратни...
Alfa Romeo 159 2.4JTDm Ti "Nero Carbonio" 154kw
Comment
-
Първоначално публикувано от maxaaa9 Покажи съобщениеТова е механичното отваряне за капачката на резервоара-------------------------------
Comment
-
Като си говорим за въженца,нещо моето за 5-тата врата не го намирам там където трябва да е......отделно пък това за капачката на резервоара не работи,някакви идеи.Да предположим,че това за багажника е скъсано,но за капачката има ли лек...още не съм се знимавал,чакам да се стопли малко.156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци-ex.
159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда
Comment
-
Първоначално публикувано от undy Покажи съобщениеКато си говорим за въженца,нещо моето за 5-тата врата не го намирам там където трябва да е......отделно пък това за капачката на резервоара не работи,някакви идеи.Да предположим,че това за багажника е скъсано,но за капачката има ли лек...още не съм се знимавал,чакам да се стопли малко.Alfa Romeo 159 2.4JTDm Ti "Nero Carbonio" 154kw
Comment
-
Първоначално публикувано от undy Покажи съобщениеОт книжката виждам къде трябва да е,но пипах,бърках,гледах...нищо не намерих.
Comment
-
Първоначално публикувано от archimedes Покажи съобщениеТова е само за седаните. На коНбитата няма въженце. До колкото разбрах може да влезех през задните седалки в багажника и там да си го отвориш156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
Comment
-
Първоначално публикувано от archimedes Покажи съобщение156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
Comment
Comment