Известие

Collapse
No announcement yet.

Кажете нещо хубаво за 159 (общи приказки)

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Колеги, връщам се пак на темата за AUX. Имам кабел който е с жълта букса извадих радиото и на него има 3 букси жълта, кафява и синя. Синята е свободна няма нищо свързано там на жълтата и кафявата има кабели. Нямам Blu & me модул. Въпроса ми е къде трябва да вържа AUX кабела имам ли въобще такава възможност прикачвам снимки на кабела и буксите синята е от радиото свободната.
    Attached Files
    -------------------------------
    ALFA ROMEO 146 1.8 Twin Spark with head from QV - EX
    ALFA ROMEO 159 1.9 JTDm 16V , 150+++

Comment

• Извади цд-то, буксите са така направени че можеш да я бучнеш само в нейното гнездо. Трябва са имаш едно широко гнездо в което влиза тази жълтата, до нея синята и до нея тази за Босето.
      Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
      Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
      Горе главата, нищо че е празна...

Comment

• Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщение
        Извади цд-то, буксите са така направени че можеш да я бучнеш само в нейното гнездо. Трябва са имаш едно широко гнездо в което влиза тази жълтата, до нея синята и до нея тази за Босето.
        Да, но в жълтата влиза един кабел... Няма ли да изчезне нещо като я махна нея и сложа AUX-a?

Comment

• Да не би да имаш сд-чейнджър в багажника вдясно ?
          Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
          Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
          Горе главата, нищо че е празна...

Comment

• Хахаха, нз ще проверя, но не мисля, че имам колата е моя от миналия Понеделник и още я разучавам. От дясно имам едно червено въженце само, не виждам нещо да се отваря отсратни...

Comment

• Първоначално публикувано от bobi_kz Покажи съобщение
              Хахаха, нз ще проверя, но не мисля, че имам колата е моя от миналия Понеделник и още я разучавам. От дясно имам едно червено въженце само, не виждам нещо да се отваря отсратни...
              Това е механичното отваряне за капачката на резервоара
              Alfa Romeo 159 2.4JTDm Ti "Nero Carbonio" 154kw

Comment

• Първоначално публикувано от maxaaa9 Покажи съобщение
                Това е механичното отваряне за капачката на резервоара
                Да разбрах го това. Не знам само синята празна букса за какво е какво се вкл. там да не би да е за Blu & me модула ?

Comment

• Като си говорим за въженца,нещо моето за 5-тата врата не го намирам там където трябва да е......отделно пък това за капачката на резервоара не работи,някакви идеи.Да предположим,че това за багажника е скъсано,но за капачката има ли лек...още не съм се знимавал,чакам да се стопли малко.
                  156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
                  147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
                  159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

• Първоначално публикувано от undy Покажи съобщение
                    Като си говорим за въженца,нещо моето за 5-тата врата не го намирам там където трябва да е......отделно пък това за капачката на резервоара не работи,някакви идеи.Да предположим,че това за багажника е скъсано,но за капачката има ли лек...още не съм се знимавал,чакам да се стопли малко.
                    Задна седалка от дясно (зад шофиора) жило с кръг да дръпнеш червено май беше. Дори да е скъсано ще намериш поне жило .
                    Alfa Romeo 159 2.4JTDm Ti "Nero Carbonio" 154kw

Comment

• От книжката виждам къде трябва да е,но пипах,бърках,гледах...нищо не намерих.

Comment

• Първоначално публикувано от undy Покажи съобщение
                        От книжката виждам къде трябва да е,но пипах,бърках,гледах...нищо не намерих.
                        Това е само за седаните. На коНбитата няма въженце. До колкото разбрах може да влезех през задните седалки в багажника и там да си го отвориш

Comment

• Да добавя, че радиото ми е от този вид като на снимката и буксите са жълта, Зелена и синя
                          Attached Files

Comment

• Първоначално публикувано от archimedes Покажи съобщение
                            Това е само за седаните. На коНбитата няма въженце. До колкото разбрах може да влезех през задните седалки в багажника и там да си го отвориш
                            Хах...стига бе,какво съм гледал тогава....и пак ми е интересно, как ще го отворя,дори да се нагъзя в багажното? Трябва да има нещо за натискане,дърпане....щото само с мамата няма да стане. Днес ще се самозатворя да пробвам....да ми се смеят и комшийте.

Comment

• http://www.alfaowner.com/Forum/alfa-...portwagon.html
                              Пост №4

Comment

• Първоначално публикувано от archimedes Покажи съобщение
                                Благодарско

Comment

Working...
                                X